Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ.




Ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το ελεγκτικό συνέδριο.

Όπως είχε κάνει γνωστό ο Bουλευτής των Κυκλάδων κ. Συρίγος κατά την επίσκεψή του στο Νεώριο της Σύρου, το ελεγκτικό συνέδριο θα αποφάσιζε το μήνα Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφτηκε σήμερα το πρωί η συμφωνία για την ανάθεση της δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυπηγείο του Νεωρίου. Κάτι που σημαίνει οτι εντός λίγων ημερών πρόκειται να οδεύσει η δεξαμενή προς τη Σύρο.
Την κρίσιμη αυτή ώρα για τους εργαζομένους του ναυπηγείου το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δίνει δουλειά προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή . Οι εργασίες αυτές ήταν αναγκαίες να γίνουν αλλά ταυτόχρονα βοηθούνται και οι εργαζόμενοι ειδικά που ήταν χωρίς δουλειά.
Η Ελλάδα για εθνικούς λόγους και όχι μόνο χρειάζεται να έχει ναυπηγεία. Σίγουρα το να συντηρούνται τα ναυπηγεία μόνο από κρατικές δουλειές δεν αποτελεί βιώσιμη λύση.

Στην παρούσα φάση εκείνο που ενδιαφέρει είναι να κρατηθούν «ζωντανά» και στη συνέχεια να εξετασθούν οι τρόποι να μπορούν να βρίσκονται και μη κρατικές δουλειές γι αυτά και φυσικά να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
Ευχάριστα τα νέα λοιπόν…
ΠΗΓΗ  cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου