Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Βάλτε πλώρη για το απόλυτο Αιγαίο

Ανεκτίμητη, σταθερή αξία.

Ανεκτίμητη, σταθερή αξία.[[MORE]]Το δώρο των Ελλήνων θεών στην ανθρωπότητα
Οι θεοί της Ελλάδας ευλόγησαν μια γωνιά της Μεσογείου τη χρωμάτισαν με όλες τις αποχρώσεις του μπλε, την έλουσαν με το εκτυφλωτικό φως «του ήλιου του ηλιάτορα» και στη...
Το δώρο των Ελλήνων θεών στην ανθρωπότητα
Οι θεοί της Ελλάδας ευλόγησαν μια γωνιά της Μεσογείου τη χρωμάτισαν με όλες τις αποχρώσεις του μπλε, την έλουσαν με το εκτυφλωτικό φως «του ήλιου του ηλιάτορα» και στη συνέχεια σκόρπισαν μικρά και μεγάλα νησιά – διαμάντια σε όλη την έκτασή της. Την αιγαιοπελαγίτικη εμπειρία αξίζει καθένας να τη δωρίσει στον εαυτό του. Γιατί είναι μοναδική και ανυπέρβλητη.
image
Με την άφιξή σας σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου θα νιώσετε ότι ο τόπος ενσαρκώνει απόλυτα τις διακοπές που έχετε ονειρευτεί. Γραφικά χωριουδάκια που βρέχονται από τη θάλασσα ή είναι σκαρφαλωμένα σε πλαγιές, ασβεστωμένα σπίτια - που μαρτυρούν τη νοικοκυροσύνη των ντόπιων - ολάνθιστες αυλές με αρώματα που ξεχύνονται στα σοκάκια και συνοδεύουν τις βόλτες σας.
image
Και η θάλασσα… πανταχού παρούσα, σας γνέφει να αναζωογονηθείτε στα γαλαζοπράσινα νερά της ή να την αγναντεύετε με τις ώρες καθώς βάφεται με τα χρώματα του ήλιου που δύει. Η έννοια του μέτρου χαρακτηρίζει τον Έλληνα σε όλη την πορεία. Όταν, όμως, περιγράφεται το Αιγαίο τα λόγια φαντάζουν να μην αρκούν. Γιατί τίποτα από ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα δε συγκρίνεται μαζί του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου