Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για το Νεώριο Σύρου απο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.





Μπορεί το Ναυπηγείο του Νεωρίου να αποτελούσε οικονομικό πνεύμονα για το νησί με χιλιάδες εργαζομένους να έχουν περάσει από εκεί και άσχετα οτι τον τελευταίο οι εργαζόμενοι επιβιώνουν με μάσκες οξυγόνου… Όχι ότι δεν υπάρχει δουλειά στην επιχείρηση, αλλά για άλλους ευνόητους λόγους…
Αδιαμφισβήτητα το Ναυπηγείο είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση που οποιοσδήποτε θα ήθελε να την κάνει δικιά του! Πλέον νέοι ορίζοντες ανοίγονται για το Νεώριο Σύρου καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον γνωστό επιχειρηματία και ομογενή από την Ρωσία Ιβάν Σαββίδη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Ιβάν Σαββίδης, έχει έντονο ενδιαφέρον να αποκτήσει πακέτο μετοχών των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Νεωρίου.
Μάλιστα οι συζητήσεις φαίνεται να έχουν προχωρήσει καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει και ζητήματα όπως το προσωπικό όπου ο κ.Σαββίδης θέλει να εξασφαλίσει την εργασιακή ηρεμία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επένδυση.
Φυσικά, με το άκουσμα της είδησης μας,δεν νομίζουμε να υπάρχει εργαζόμενος στο Νεώριο της Σύρου που να μην επιθυμεί αυτήν την νέα αρχή για το Νεώριο εφόσον φυσικά υπάρξει. Όπως γνωρίζουμε ο κ. Σαββίδης είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως οι εργαζόμενοι ακόμα….και ομάδα θα άλλαζαν προκειμένου να επιστρέψει η ψυχική τους ηρεμία αλλά και να λάβουν κανένα ολόκληρο μισθό!

Όπως έχουμε διαβάσει και στα υπόλοιπα ΜΜΕ ο Ιβάν Σαββίδης, ετοιμάζει μπαράζ εξαγορών μέσα στο 2016 που θα προκαλέσει αίσθηση ,κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται εφόσον τα βρουν με την μεγαλομετόχους του Νεωρίου…Άλλωστε με τα λεγόμενα της τωρινής διοίκησης και εφόσον το »μαγαζί» δεν βγαίνει, δεν θα υπήρχε καλύτερη ευκαιρία εν καιρώ κρίσης να δεχτούν την πρόταση!
Ο ισχυρός επιχειρηματίας δε σταματά μόνο στον ΠΑΟΚ, το «Μακεδονία Παλλάς» και τη ΣΕΚΑΠ, αλλά ετοιμάζει κι άλλα εντυπωσιακά ανοίγματα στην ελληνική αγορά.. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει δυναμικό μπάσιμο στο χώρο των media, καθώς η πρόθεση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει τηλεοπτικό κανάλι!
Πάντως, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν πανίσχυρο παράγοντα, δε θα είναι παράλογο η κίνηση να γίνει και για το Νεώριο της Σύρου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι,ο κ. Σαββίδης δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να επισκεφτεί το νησί της Σύρου τις ημέρες του Πάσχα συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά.
Να σημειωθεί ότι ο κ.Σαββίδης φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη για την Σύρο και τις Κυκλάδες καθώς με βάση της κινήσεις του δείχνει οτι έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Από την μία επιλέγει την Σύρο για τις Καλοκαιρινές διακοπές του με την θαλαμηγό »Alexander» και από την άλλη δώρισε στην ΕΠΣ Κυκλάδων περισσότερα από 600 μπουφάν, τα οποία και θα διατέθηκαν στα σωματεία. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με την ΕΠΣ Κυκλάδων και κυρίως με τα τμήματα υποδομής της, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου Ακαδημιών του, «Football Prints»
Τέλος ο «ισχυρός άνδρας» της οικογένειας του «Δικεφάλου», ανέλαβε την δαπάνη μεταφοράς της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στην Σύρο με πτήσεις τσάρτερ για όσα ταξίδια απαιτηθούν στην σειρά των τελικών του πρωταθλήματος. Συγκυρία ή λέτε να ακούει Σύρο ο Ιβάν και εκστασιάζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου