Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Με μία προβλήτα ο Αθηνιός… εκτός λειτουργίας οι υπόλοιπες


Με μία προβλήτα ο Αθηνιός… εκτός λειτουργίας οι υπόλοιπες …….
Με μία προβλήτα θα υποδεχθεί την νέα σαιζόν ο Αθηνιός καθώς  οι υπόλοιπες τέθηκαν για λόγους ασφαλείας εκτός λειτουργίας.
Έτσι το λιμάνι της Σαντορίνης θα υποδέχεται στην μοναδική αυτή προβλήτα, εμπορικά πλοία, κρουαζιερόπλοια, εκδρομές σκαφών και ταχύπλοα.
Όπως σημειώνουν εργαζόμενοι στο λιμάνι είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν όλα τα πλοία και η ανάγκη να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές είναι μεγάλη.
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Πελέκης σε πρόσφατη συνέντευξή του απάντησε με το γνωστό τρόπο πως θα εκπονηθεί  μελέτη!!!
ένας μόνος τρόπος υπάρχει να λυθεί το πρόβλημα:
Να κηρυχτεί ο Αθηνιός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να προχωρήσει το Λιμενικό Ταμείο με απ ευθείας αναθέσεις την επισκευή των προβλητών στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Εάν δεν γίνει αυτό θα παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι εικόνες απείρου κάλλους, με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΣΧΟΛΙΑ BLOG

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΑΝΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ  ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΕ
ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΑΝΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑΥΔΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ.
Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΦΠΑ 23%.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΚΥΡΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΙΤΩΝ. ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου