Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Δ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Μετά από πρωτοβουλία του Επάρχου Π.Ε. Μήλου προς τους Δημάρχους των Δυτικών Κυκλάδων, επισκεφτήκαμε στις 11 Μαρτίου 2016, στο  Ευγενίδειο  Ίδρυμα  τον Πρόεδρό του, συμπατριώτη μας  κ. Λεωνίδα Δημητριάδη–Ευγενίδη και είχαμε μαζί του ευρεία σύσκεψη για το θέμα του συμβατικού πλοίου που εδώ και χρόνια απασχολεί τα νησιά μας.
Ο  κ. Δημητριάδης-Ευγενίδης μας επεφύλαξε θερμή υποδοχή και είδε ζεστά  το αίτημά μας. Συμφωνήσαμε δε ότι σύντομα θα ακολουθήσει νέα συνάντηση προκειμένου να μας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα.
Είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι παρά την κακή οικονομική  συγκυρία, θα μας λύσει σύντομα το πρόβλημα του συμβατικού πλοίου, με ένα πλοίο το οποίο θα τιμά τα νησιά μας,  όπως τα αξιοπρεπή ταχύπλοά του που εδώ και 12 χρόνια έχουν αναβαθμίσει τα νησιά μας με τα σταθερά και συνεπή δρομολόγιά τους από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.
Στη σύσκεψη αυτή παρευρέθηκαν ο Έπαρχος Π.Ε. Μήλου κ. Νίκος Βενάκης, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος  Δαμουλάκης, ο Δήμαρχος Σερίφου κ. Αντώνης Αντωνάκης, ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτης Γαρδέρης, ο Δήμαρχος Σικίνου κ. Βασίλης Μαράκης και ο στενός συνεργάτης του κ. Δημητριάδη-Ευγενίδη, κ. Ιωάννης Δεπάστας. Τον Δήμαρχο Σίφνου εκπροσώπησε η κα Μαρία Κόμη και τον Δήμαρχο Κιμώλου, η Πρόεδρος Τουριστικής  Επιτροπής κ. Μοσχούλα Μάλλη.

Ο Έπαρχος Π.Ε. Μήλου
Νικόλαος Γ. Βενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου